Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά-καθαρισμός-αποχέτευσης

Προγραμματίστε την καλοκαιρινή συντήρηση της αποχέτευσης σας

Με τη συσσώρευση βλάστησης τους καλοκαιρινούς μήνες και τα ξηρά εδάφη εξαιτίας της πολύς ζέστης επηρεάζονται οι σωληνώσεις και τα συστήματα αποχέτευσης. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε την καλοκαιρινή συντήρηση της αποχέτευσης σας για να μην χρειαστείτε απόφραξη.

Τι κάνουν οι παγίδες λάσπης και οι γραμμές οχετών στην αποχέτευση;

Οι κυλινδρικές γραμμές (σωληνώσεις) και οι παγίδες λάσπης εκτελούν σημαντικές εργασίες που βοηθούν την ελεύθερη ροή του νερού. Ένας οχετός είναι μια σήραγγα που επιτρέπει στο νερό να ρέει κάτω από κατασκευές όπως δρόμους, σιδηροδρόμους ή γέφυρες. Μια παγίδα λάσπης συλλέγει τη λάσπη και το ανεπιθύμητο ίζημα στο κάτω μέρος, επιτρέποντας στο νερό χωρίς ιζήματα να συνεχίσει να ρέει, εμποδίζοντας τη συσσώρευση κάτω από τη γραμμή.

Γιατί χρειάζονται τακτικοί καθαρισμοί αποχέτευσης;

Χωρίς τακτική συντήρηση, οι οχετοί αποκλείονται από πεσμένα φύλλα και κλαδιά. Μέσα σε έναν χρόνο, τα γρήγορα αναπτυσσόμενα ζιζάνια και γρασίδι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πρόβλημα. Στις παγίδες λάσπης συσσωρεύεται λάσπη, αποτρέποντας τη ροή του νερού και οδηγώντας σε φράγματα.

Και στις δύο περιπτώσεις, όταν το νερό δεν μπορεί να ρέει σωστά, οδηγεί σε πλημμύρες και ζημιές σε κοντινή υποδομή ή μπορεί να διαταράξει την πρόσβαση και την κανονική δραστηριότητα στη γύρω περιοχή. Η συσσώρευση λάσπης και υπολειμμάτων μπορεί επίσης να δυσκολέψει τον εντοπισμό ζημιών στο σύστημα αποχέτευσης, οδηγώντας ενδεχομένως σε μεγαλύτερα προβλήματα και αυξάνοντας το κόστος επισκευής στο μέλλον.

Γρήγορος και αποτελεσματικός καθαρισμός Αποφράξεις Κηφισιά Αναγνώστου

Η ταχεία δράση είναι κρίσιμη όταν έχετε προβλήματα αποχέτευσης για να αποφύγετε ζημιές και να αυξηθεί το κόστος, επομένως οι έμπειρες ομάδες και ο εξοπλισμός μας βρίσκονται σε αναμονή 24 ώρες την ημέρα.

Τα βυτιοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με μονάδες αναρρόφησης και εκτόξευσης για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και τα στάσιμα νερά, ακόμα και όταν η πρόσβαση είναι δύσκολη. Πρόσφατα, οι νεότερες προσθήκες στον στόλο βυτιοφόρων μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα βοήθησε ακόμα περισσότερο στην επίτευξη της αποτελεσματικότητάς μας. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή. Χειριζόμαστε κάθε καθαρισμό, συντήρηση ή απόφραξη αποχέτευσης ξεχωριστά, δίνοντας προσοχή στις δικές σας ανάγκες.

Για να υποστηρίξουμε τόσο τους εγχώριους όσο και τους εμπορικούς πελάτες, συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρείες που μπορεί επίσης να χρειαστούν να βρίσκονται στον χώρο, με τρόπο που ελαχιστοποιεί την αναστάτωση στην ευρύτερη λειτουργία και συντήρηση της αποχέτευσης σας.

Χρειάζεστε βοήθεια με μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις ή υπονόμους;

Οι υπηρεσίες απόφραξης, Αποφράξεις Κηφισιά Αναγνώστου επιθεωρούν και καθαρίζουν αποχετεύσεις για περισσότερα από 20 χρόνια. Μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καλώντας μας στο 210 681 63 21 ή στείλτε μας email στο info@apofraxeis-kifisia.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button