εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου Κηφισιά βρίσκεται στον χώρο των αποφράξεων εδώ και 25 χρόνια με βασικό στόχο να καλύπτει κάθε περιοχή, κάθε τύπο απόφραξης και κάθε απαίτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε, είτε πρόκειται για μια πολύ απλή περίπτωση, είτε για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό.

Διαθέτοντας σύγχρονο στόλο και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.

Με αρκετά χρόνια εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων, η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά στοχεύει στην καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα αλλά καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργεί στην αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο των αποφράξεων. Ενημερωνόμαστε, εξοπλιζόμαστε, εκπαιδευόμαστε και πιστοποιούμαστε, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο δύσκολη απόφραξη δικτύου αποχέτευσης, ακόμα κι αν μιλάμε για το αστικό δίκτυο.

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου δεν περιορίζεται μόνο στις αποφράξεις αποχετεύσεων αλλά έχει επεκταθεί με επιτυχία και σε άλλους σχετικούς τομείς. Μαζί με τον έλεγχο, την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό των δικτύων, ασχολείται επίσης με την εξ αρχής κατασκευή αποχετευτικών δικτύων. Οι εκκενώσεις βόθρων, οι υδροβολές και οι απολυμάνσεις είναι μέσα στη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται σε όλους τους σχετικούς τομείς και εκτός από αποφράξεις περιλαμβάνει, έλεγχο, επισκευή και συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, άντληση υδάτων από χώρους που έχουν πλημμυρίσει, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών, υδροβολές, απολυμάνσεις και απεντομώσεις, καθαρισμό δεξαμενών, κ.α. Οι δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν επίσης κατασκευές αποχετεύσεων και δικτύων παντός τύπου.

Η αποφρακτική Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά είναι μια εταιρεία που επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον πελάτη που τη χρειάζεται με ποιότητα, αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση.

Αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου – Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό της Αττικής.

Περισσότερα για αποφράξεις μπάνιου και αποφράξεις κουζίνας

Στόχος της εταιρείας μας είναι να αποφράξουμε με την πρώτη επίσκεψη. Περιστασιακά, ανάλογα με το πρόβλημα, μπορεί να απαιτηθούν περαιτέρω επισκέψεις για επισκευή.

Μπορεί να ισχύουν περιφερειακές παραλλαγές λόγω εκπτώσεων, προσφορών ή γεωγραφικών επιπτώσεων. Οι τιμές στον ιστότοπό μας αντιπροσωπεύουν την τιμή που θα χρεωθεί ένας πελάτης για μια τυπική οικιακή απόφραξη σε κανονικές ώρες εργασίας.

Μπορεί να χρεωθείτε περισσότερα για εργασία που ολοκληρώθηκε εκτός ωραρίου (Δευτέρα έως Παρασκευή 6 μ.μ. έως 8 π.μ.), Σαββατοκύριακα ή αργίες. Οι τιμές περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ.

Επιπλέον υπηρεσίες που καλύπτει η αποφρακτική εταιρεία μας

Έρευνα αποχέτευσης με CCTV

Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να αντιμετωπίσουμε τα άλυτα ζητήματα αποχέτευσης – ο εξοπλισμός CCTV μας λειτουργεί ως τα μάτια μας υπόγεια για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Επισκευές αποχέτευσης

Μερικές φορές τα προβλήματα αποχέτευσης είναι λίγο πιο δύσκολα από μια απλή απόφραξη. Αλλά από ρωγμές έως διάβρωση, θα επισκευάσουμε τις αποχετεύσεις σας σε πολύ δίκαιη και προσιτή τιμή.

Καθαρισμός αποχέτευσης και υδροβολή

Χρησιμοποιώντας πίδακες νερού υψηλής πίεσης, οι τεχνικοί αποχέτευσης της εταιρείας μας, Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά μπορούν να καθαρίσουν έμπειρα τις αποχετεύσεις σας για να εξασφαλίσουν ότι ρέουν ομαλά.

Εμπορικές αποχετεύσεις

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα, επομένως όταν οι αποχετεύσεις του χώρου εργασίας σας έχουν πρόβλημα, θα σπεύσουμε να σας σώσουμε, ώστε να επιστρέψετε στη δουλειά.

Καθαρισμός επαγγελματικών αποχετεύσεων

Όταν τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ομαλά, εμπιστευτείτε τους τοπικούς ειδικούς μας στην Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά για να αποφράξουν τις αποχετεύσεις σας.

Εμπορική εγκατάσταση αποχέτευσης

Οι ειδικοί τεχνικοί μας στην Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά διαθέτουν όλη την τεχνογνωσία για να διασφαλίσουν ότι οποιαδήποτε εγκατάσταση ολοκληρώνεται γρήγορα και με υπευθυνότητα για την επιχείρησή σας.

Επισκευές επαγγελματικών αποχετεύσεων

Όσον αφορά την επισκευή των αποχετεύσεων σας, η εταιρεία μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την επιχείρησή σας σε καλό δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Απόφραξη αποχέτευσης βαθιάς απόφραξης

Εάν μια τυπική απόφραξη δεν είναι αρκετή και αντιμετωπίζετε ένα πιο βαθύ πρόβλημα μπλοκαρίσματος, τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με κιτ βαρέως τύπου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εγκατάσταση αποχέτευσης

Χρειάζεστε νέα αποχέτευση; Οι τεχνικοί αποχέτευσης της εταιρείας μας στην Αθήνα είναι σε θέση να αξιολογήσουν την κατάσταση και να εγκαταστήσουν τις νέες αποχετεύσεις σας έμπειρα, χωρίς φασαρία.

Χαρτογράφηση αποχέτευσης

Εάν σκέφτεστε να επεκτείνετε το σπίτι σας, η Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά μπορούν να χαρτογραφήσουν τις αποχετεύσεις σας για να διασφαλίσουν ότι η διαδικασία είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Η εταιρεία μας καλύπτει υπηρεσίες απόφραξης έκτακτης ανάγκης

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις που πρέπει να εξετάσετε επειγόντως, θα έρθουμε στον χώρο σας το συντομότερο δυνατόν, χάρη στην υπηρεσία μας 24/7.

Υψηλής πίεσης εκτόξευση νερού

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη νερού υψηλής πίεσης (καθαρισμός με υδροβολή), οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν τα εμπόδια, να αφαιρέσουν τα συντρίμμια και τα λίπη από τα τοιχώματα σωληνώσεων. Μπορούμε επίσης να αφαιρέσουμε στερεές ουσίες όπως σκυρόδεμα, ρητίνη ή ρίζες χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα.

Το νερό παρέχεται μέσω αντλίας φορτηγού, τροφοδοτείται μέσω ενισχυμένου εύκαμπτου σωλήνα και μετατρέπεται σε πίδακες βελόνας με εξάρτημα ακροφυσίου σε υψηλές πιέσεις. Το ακροφύσιο κατευθύνει το νερό για να αφαιρέσει τυχόν εμπόδια και να προωθήσει τον εύκαμπτο σωλήνα κατά μήκος της εργασίας του σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά

Περιοχές που καλύπτει η εταιρία μας

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά καλύπτει όλη την περιοχή της Αττικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες περιοχές καλύπτουμε:

Μενού
Shares
Call Now Button