ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά

 

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία υπηρεσίες απόφραξης για οποιαδήποτε εργασία αφορά στην απόφραξη αποχέτευσης οικιών, πολυώροφων κτιρίων, βιομηχανικών μονάδων και εργοστασιακών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων και δήμων.

Η πιο συνηθισμένες υπηρεσίες της αποφρακτικής εταιρείας μας είναι:

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά

Ενσωμάτωση σωλήνων

Η επένδυση περιλαμβάνει την εγκατάσταση μιας επένδυσης αποστράγγισης που συνδέεται με το εσωτερικό του σωλήνα, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν σωλήνα μέσα σε έναν σωλήνα.

Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε αποχετεύσεις με διαμέτρους τόσο μικρές όσο 100 εκατοστά, μέχρι και οχετούς διαμέτρου έως 1.500 εκατοστά.

Υπηρεσίες αποπαράτωσης και απολύμανσης

Οι προσβολές από αρουραίους είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην Αττική. Καθώς όλο και περισσότερα τρωκτικά προσπαθούν να βρουν τροφή λόγω της αυξανόμενης αστικοποίησης και μπορούν να εμφανιστούν στα πιο απίθανα και  ασυνήθιστα μέρη.

Οι ειδικοί απολύμανσης και απεντόμωσης προσφέρουν λύσεις για να αποτρέψετε την είσοδο αρουραίων και άλλων τρωκτικών στην ιδιοκτησία σας μέσω των αποχετεύσεων σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Υπηρεσίες απόφραξης σιφονιών

Πολλά σπίτια και εμπορικά ακίνητα έχουν εγκαταστήσει γύρω τους σιφόνια για να επιτρέψουν στο νερό της βροχής να διεισδύσει στο έδαφος. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να τα εγκαταστήσουν και να τα συντηρήσουν για να εξασφαλίσουν ότι το νερό αποστραγγίζεται σωστά.

Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων

Οι βόθροι πρέπει να αδειάζονται μία φορά το χρόνο. Καλέστε τους ειδικούς μας στην Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά όταν έρθει η ώρα για υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων.

Αντικατάσταση σηπτικής δεξαμενής

Διαθέτουμε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντικατάσταση της σηπτικής δεξαμενής σας, φροντίζοντας να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στη σωστή διαχείριση των λυμάτων σας.

Υπηρεσίες βυτιοφόρων

Οι ειδικοί μας στις αποφράξεις αποχέτευσης μπορούν να σας βοηθήσουν με τις υπηρεσίες βυτιοφόρων για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων αποχέτευσης.

Απόφραξη τουαλέτας

Χρειάζεστε υπηρεσίες απόφραξης τουαλέτας; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, καθώς οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Αναγνώστου Κηφισιά θα αναλάβουν την απόφραξη τουαλέτας και θα λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν.

Υπηρεσίες κοπής ριζών δέντρων

Οι ρίζες μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας τυπικές μονάδες εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης, αλλά για να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία ενός συστήματος, απαιτούνται εξειδικευμένες κεφαλές εκτόξευσης και εξαρτήματα.

Οι πίδακες υδροβολής έχουν λεπίδες στο πίσω μέρος, οι οποίες περιστρέφονται, κόβοντας τις ρίζες καθώς προχωρούν, και υπάρχουν εξαρτήματα που έχουν κεφαλές κοπής στραμμένες προς τα εμπρός που περιστρέφονται με την πίεση του νερού που διοχετεύεται μέσα από αυτά.

Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες συσκευές κοπής υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού που είναι τόσο ισχυρές που θα αποκόψουν το σκυρόδεμα, την τοιχοποιία και τις εργασίες εισβολής σωλήνων από ένα σύστημα.

Το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή ριζών σε σωλήνες διαμέτρου από 150 εκατοστά και άνω, είναι ιδιαίτερα βολικό για υπηρεσίες σε επίμονες ρίζες.

Μενού
Shares
Call Now Button