ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρείτε τα πάντα. Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι υπερσυνδέσεις που δείχνουν (στοχεύουν) οποιονδήποτε τομέα εκτός από τον τομέα στον οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος (πηγή). Σε απλούς όρους, εάν ένας άλλος ιστότοπος συνδέεται με εσάς, αυτός θεωρείται εξωτερικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας. Ομοίως, εάν συνδέεστε σε έναν άλλο ιστότοπο, αυτός θεωρείται επίσης εξωτερικός σύνδεσμος.

1. Δημοτικότητα

Ενώ η επισκεψιμότητα είναι μια «ακατάστατη» μέτρηση και είναι δύσκολο για τις μηχανές αναζήτησης να μετρηθούν με ακρίβεια (σύμφωνα με τους μηχανικούς αναζήτησης), οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι ταυτόχρονα πιο σταθερή μέτρηση και ευκολότερη μέτρηση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αριθμοί επισκεψιμότητας είναι χωμένοι σε αρχεία καταγραφής ιδιωτικών διακομιστών, ενώ οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι δημόσια ορατοί και αποθηκεύονται εύκολα.

Για αυτόν τον λόγο, οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι μια μεγάλη μέτρηση για τον προσδιορισμό της δημοτικότητας μιας δεδομένης ιστοσελίδας. Αυτή η μέτρηση συνδυάζεται με μετρήσεις συνάφειας για τον προσδιορισμό των βέλτιστων αποτελεσμάτων για ένα δεδομένο ερώτημα αναζήτησης.

2. Σχετικότητα

Οι σύνδεσμοι παρέχουν στοιχεία σχετικότητας που είναι εξαιρετικά πολύτιμα για τις μηχανές αναζήτησης. Το κείμενο meta description που χρησιμοποιείται σε συνδέσμους γράφεται συνήθως από ανθρώπους (που μπορούν να ερμηνεύσουν ιστοσελίδες καλύτερα από υπολογιστές) και συνήθως αντανακλά σε μεγάλο βαθμό το περιεχόμενο της σελίδας στην οποία συνδέεται.

Πολλές φορές αυτό θα είναι μια σύντομη φράση (π.χ. “καλύτερο άρθρο αεροσκάφους“) ή η διεύθυνση URL της σελίδας προορισμού (π.χ. ο τομέας που αναφέρεται σε έναν σύνδεσμο) παρέχει επίσης πολύτιμες μετρήσεις σχετικότητας για τις μηχανές αναζήτησης. Οι σύνδεσμοι τείνουν να δείχνουν σχετικό περιεχόμενο. Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να δημιουργήσουν κόμβους γνώσης στο Διαδίκτυο που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να επικυρώσουν τη σημασία ενός δεδομένου διαδικτυακού εγγράφου.

Μενού
Shares
Call Now Button